Actie voor winnaars: 50% korting op 2e paar Varilux glazen

Ga voor subliem

Met Varilux multifocale brillenglazen ga je voor een combinatie van comfortabel, natuurlijk kijken én scherp zicht – zowel dichtbij, veraf  als alles ertussenin. Ongeacht wat je doet. Zonder onnodige hoofdbewegingen. Dat is de kracht van dit #1 merk multifocale brillenglazen wereldwijd.

Kies wat past bij je

In specifieke situaties hebben onze ogen iets extra’s nodig. Daarom is een tweede bril een perfecte aanvulling op de bril die je dagelijks draagt. Met specifieke brillenglazen haal je het optimale uit elke situatie: bij schermgebruik, achter het stuur, in de zon of als fashion statement. Welke tweede bril past bij je?

Profiteer nu van 50% korting op je tweede paar Varilux multifocale brillenglazen.

Actie geldig van 6 oktober tot en met 29 november 2020.