OVER ONS.

Ons team bestaat uit echte professionals. Wij zorgen voor een uitstekende kijkoplossing en houden ook de gezondheid van uw ogen in de gaten. Wij staan voor goed zien door een eigentijdse bril of comfortabele contactlenzen. Geadviseerd door gekwalificeerde vakmensen.

Voor vrijblijvend advies op het gebied van brillen, contactlenzen en oogzorg bent u van harte welkom in onze moderne, sfeervolle en ruim gesorteerde optiekzaak in Monster. Wij helpen u aan goed zicht.

Michel van der Gaag

Eigenaar en gediplomeerd opticien. Sinds 1995 werkzaam in de optiekwereld. ‘Het opticiënsvak zit mij in het bloed’, aldus Michel, die de zaak van zijn vader overnam.

Gastvrijheid, Persoonlijke Aandacht, Kwaliteit en Service worden bij ons met hoofdletters geschreven. De waardering van onze klanten stimuleert ons om de lat nog hoger te leggen en op zoek te gaan naar het montuur waarmee wij u kunnen verrassen. Het persoonlijke contact met onze klanten is erg belangrijk. Dit maakt ons werk interessanter en leuker en je kan de klant aan bril adviseren die echt bij hem of haar past. Monturen zijn steeds meer modeaccessoires geworden, maar wij vergeten natuurlijk niet dat u met een mooie nieuwe bril in eerste instantie goed moet kunnen zien. Daarom hebben wij in de winkel een uitgebreide en eigentijdse collectie monturen. Zo kan iedereen onze oogzorg en deskundige oogmetingen combineren met een prachtige bril naar keuze’.

Corine Sikking – Van Reenen

Corine is hét aanspreekpunt voor oogzorg en de aanschaf van contactlenzen. Zij is gediplomeerd optometrist én opticien.

‘Ik maak graag tijd voor u vrij om de gezondheid van uw ogen te beoordelen. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur waarmee wij onder andere de binnenzijde van uw ogen kunnen bekijken. Een optometrisch onderzoek is aan te bevelen wanneer er in uw familie oogziekten voorkomen. Na het 40ste jaar is een oogarts of optometrist bezoeken raadzaam, ook als u denkt dat er niets aan de hand is. Oogziekten ontstaan vaak sluipend en zonder merkbare symptomen. Een vroege diagnose kan later veel problemen voorkomen. Als contactlenzenspecialist bespreek ik graag welke mogelijkheden er zijn voor het aanmeten van contactlenzen en geef ik het advies dat bij u past. Van daglenzen, maandlenzen tot multifocale lenzen. Wat uw wensen en behoeften ook zijn, ik adviseer u graag over de voor u beste oplossing’.