OVER ONS.

Ons team bestaat uit echte professionals. Wij zorgen voor een uitstekende kijkoplossing en houden ook de gezondheid van uw ogen in de gaten. Wij staan voor goed zien door een eigentijdse bril of comfortabele contactlenzen. Geadviseerd door gekwalificeerde vakmensen.

Voor vrijblijvend advies op het gebied van brillen, contactlenzen en oogzorg bent u van harte welkom in onze moderne, sfeervolle en ruim gesorteerde optiekzaak in Monster. Wij helpen u aan goed zicht.

Michel van der Gaag

Eigenaar en gediplomeerd opticien. Sinds 1995 werkzaam in de optiekwereld. ‘Het opticiënsvak zit mij in het bloed’, aldus Michel, die de zaak van zijn vader overnam.

Gastvrijheid, Persoonlijke Aandacht, Kwaliteit en Service worden bij ons met hoofdletters geschreven. De waardering van onze klanten stimuleert ons om de lat nog hoger te leggen en op zoek te gaan naar het montuur waarmee wij u kunnen verrassen’.

Corine Sikking – Van Reenen

Corine is hét aanspreekpunt voor oogzorg en de aanschaf van contactlenzen. Zij is gediplomeerd optometrist én opticien.

‘Ik maak graag tijd voor u vrij om de gezondheid van uw ogen te beoordelen. Graag bespreek ik welke mogelijkheden er zijn voor het aanmeten van contactlenzen’.