ZONNEBRILLEN.

Een zonnebril is geen luxe maar een belangrijk hulpmiddel als we onze ogen willen beschermen tegen de zon en fel licht. Zonnebrillen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Van der Gaag optiek verkoopt zonnebrillen van gerenommeerde merken. Altijd van hoge kwaliteit! Wij adviseren je graag en helpen je kiezen uit ons gevarieerde en uitgebreide collectie zonnebrillen.

Wij vertellen je alles over de laatste trends op het gebied van zonnebrillen. Je kunt kiezen uit vele verschillende kleuren zonneglazen, zoals moderne of juist klassieke kleuren of brillenglazen die verlopen van donker naar helder.

Let the sun shine in!

Bescherming

Voor de bescherming van je huid gebruik je een zonnebrandcrème met een factor die past bij je huidtype. Maar wist je dat UV-stralen ook aandoeningen en veroudering van de ogen kunnen veroorzaken? Schadelijke UV-stralen zijn er altijd, zowel bij regen als bij zonneschijn. Bescherm je ogen daarom met een zonnebril met de juiste bescherming.

Naast dat je je ogen wilt beschermen tegen de UV-straling van de zon is de zonnebril in de loop der jaren een modeaccessoire geworden. Een goede zonnebril is dus onmisbaar!

Zonnebril op sterkte

Heb je al een zonnebril op sterkte? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en zorgen er voor dat je een zonnebril op sterkte kiest die bij je past en die je met plezier draagt.

Wij bieden een uiterst compleet assortiment hoogwaardige zonneglazen op sterkte van Essilor die voldoen aan de Europese normen en een optimale bescherming bieden. Of je nu op zonvakantie gaat, naar de wintersport, regelmatig in de auto zit of buiten op een zonovergoten terras.

De aanschaf van een zonnebril op sterkte is een serieuze zaak. Wij hebben de expertise in huis om je hierbij te helpen. Zo loop je er stralend bij!