MONTUREN.

Een montuur kiezen is bij onze optiek een unieke ervaring. Vind bij ons de perfecte bril. Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van uw keuze en presenteren wij u graag onze collectie van diverse gerenommeerde kwaliteitsmerken. Om deze prachtige monturen ieder seizoen weer in de winkel te hebben bezoeken wij vakbeurzen in binnen- en buitenland.

Daardoor zijn wij dan ook zeer goed op de hoogte van de laatste brilmode. Wij kunnen de klant een bril adviseren die echt bij hem of haar past. Loop gerust eens binnen om onze prachtige en gevarieerde collectie te bekijken.

Bekijk ’t eens door een andere bril!

Zichtbare duurzaamheid

Ook in de optiek wordt het milieu steeds belangrijker. Wij houden hier rekening mee. Wij spelen in op de toenemende vraag naar duurzame monturen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen, licht zijn van gewicht en ook een geweldige pasvorm hebben.

Overtuig u zelf en vraag naar onze collecte unieke innovatieve monturen gemaakt van katoenvezels of hout. Er gelijkertijd goed uitzien, goed kunnen zien en goed doen is mogelijk bij Van der Gaag optiek.

Altijd een passende oplossing

Als u een bezoek brengt aan onze winkel zult u verrast zijn door de uitgebreide en gevarieerde keuze uit monturen die overzichtelijk zijn gerangschikt. Onze monturen kenmerken zich niet alleen door de mooiste designs, maar ook door de uitmuntende kwaliteit. Zo kunt u jaren vooruit.

Of u nu kiest voor een hip, sportief, kleurrijk, modern of klassiek montuur, u zult een keuze kunnen maken die bij u past. Wij kijken met u naar kleur, design, pasvorm en prijsklasse en geven u een deskundig en weloverwogen advies. Wij richten ons op oogmode voor het hele gezin, maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een beeldschermbril (bij veelvuldig gebruik van PC of tablet), leesbrillen, sportbrillen en veiligheidsbrillen. We vinden altijd een oplossing!