OOGZORG.

Wij staan voor een excellente en optimale oogzorg. De gezondheid van uw ogen staat voorop. Voor een oogmeting, optometrisch onderzoek of contactlenzenadvies nemen wij graag én ruim de tijd. Een vroege diagnose kan later veel problemen voorkomen.

Als zorgvuldig geselecteerde optiek zijn wij aangesloten bij het Oogzorgnetwerk, een landelijk netwerk van oogartsen, optometristen en opticiens. In dit kader werken wij samen met regionale ziekenhuizen. Een garantie voor hoogwaardige kwaliteit voor onze klanten.

Oogmeting

Om de sterkte van uw brillenglazen of contactlenzen te bepalen, doen wij een uitgebreide oogmeting. Een oogmeting is een uiterst precieze zaak. Wij hebben hiervoor de beschikking over moderne apparatuur en geavanceerde meetinstrumenten.

Deze oogmeting is heel belangrijk, want uw ogen zijn uniek en kwetsbaar. Dat weten wij als geen ander. Uiteraard wordt dan ook uw oogdruk gemeten en volgt een deskundig advies.

Optometrie

Op de zorg voor uw ogen wilt u volkomen kunnen vertrouwen. Onze ervaren optometrist is het eerste aanspreekpunt bij oogklachten, verminderd zicht of een risico op het ontwikkelen van een oogziekte. Eventuele problemen worden tijdig gesignaleerd.  Een optometrist meet dus niet alleen uw ogen, maar is ook bevoegd om over de gezondheid van uw ogen te beoordelen. Wij hebben deze expertise in huis. Een oogspecialist, die beschikt over high tech apparatuur. U kunt voor alle oogproblemen bij onze optometrist terecht. En u wordt snel geholpen. Daarvoor hoeft u echt niet (meer) naar de oogarts. Oogzorg begint bij uw optometrist!

De zekerheden van een optometrist:

  • Via huisarts doorverwijzing naar een oogarts
  • Persoonlijke aandacht
  • Altijd verzekerd van up to date kennis

Oogzorgprofessionals mogen zich alleen onder strenge wettelijke voorwaarden optometrist noemen, want de titel is beschermd. Het beroep van optometrist is sinds 2000 officieel opgenomen in de Wet BIG, artikel 34  (Beroepen in de Individuele Gezondheidzorg). Optometristen die lid zijn van de OVN werken volgens de Gedragscode voor Optometristen en volgen bij- en nascholing.

Brillenglazen

Haarscherp zien draagt bij aan een comfortabel gevoel. Daarom adviseert Van der Gaag Optiek Varilux brillenglazen van het topmerk Essilor. Wereldmarktleider op het gebied van corrigerende brillenglazen. Glazen waar vooruitstrevende technologieën in zijn verwerkt  en glazen die volledig op uw kijkgedrag en montuurkenmerken kunnen worden aangepast.

Absolute topkwaliteit en een garantie voor een haarscherp zicht. Op maat gemaakt voor uw ogen. Wilt u krasbestendige glazen? Dunne of superdunne glazen? Ontspiegelende glazen? Glazen met UV bescherming of voor computer- en beeldschermgebruik? Wij lichten u de vele mogelijkheden graag toe.

Van der Gaag Optiek slijpt zelf uw brillenglazen vakkundig in uw montuur. Hierdoor kunnen we de glazen optimaal verwerken voor het hoogst mogelijke kijk- en draagcomfort. Precisiewerk dat echt vakmanschap vereist.