Winkel in augustus enkele dagen dicht

Eens in de zoveel jaar wordt het tijd om de winkel een nieuw uiterlijk te geven. Wellicht heb je het al gemerkt: onze winkel wordt momenteel vernieuwd. De muren zijn (al) geverfd en nieuwe tafels zijn al geplaatst. Binnenkort volgt een nieuwe vloer die de winkel echt een nieuwe uitstraling geeft.

De zorg die Van der Gaag Optiek aan hun klanten geeft willen wij ook uitdrukken in de zorg voor een nieuw interieur. Een moderne winkel met de mooiste monturen, de nieuwste apparatuur en een vertrouwde sfeer.

In verband met de verbouwing van de winkel en de vakantieperiode is de winkel gesloten op:

  • Maandag 5 augustus tot en met maandag 12 augustus
  • Zaterdag 17 augustus
  • Donderdag 22 augustus
  • Donderdag 29 augustus

Wij rekenen op je begrip en ontvangen je straks graag in de vernieuwde winkel.