Nieuw: Varilux X series multifocale brillenglazen

Varilux X-series is een revolutionaire doorbraak in multifocale brillenglazen. Geniet dankzij Varilux X-series van meer vrijheid zodat u kunt blijven doen wat u graag doet. U neemt elk detail binnen en buiten handbereik moeiteloos waar. Geniet van ongekend scherp zicht en vloeiende overgangen van dichtbij tot veraf. 

Onze levensstijl ziet er vandaag de dag anders uit dan die van enkele jaren geleden. We leven in een wereld die 24/7 verbonden is, elk uur en ieder gewenst moment hebben we toegang tot nieuws uit de hele wereld, we sturen regelmatig foto’s en video’s naar familie en vrienden, ongeacht de locatie waar zij zich bevinden. De samenleving is veranderd. Dat geldt ook voor onze visuele gewoontes. Uw houding en de manier waarop u naar elementen binnen handbereik kijkt zijn veranderd. U swypet op uw smartphone, kijkt naar uw tablet of pakt uw koffiemok terwijl u naar uw kinderen aan het appen bent.

Met Varilux X-series brillenglazen geniet u van optimaal kijkcomfort op alle afstanden. De unieke prestaties worden mogelijk gemaakt door een drietal hypermoderne technieken:

1. Nanoptix™
Het basisontwerp van het glas wordt in zijn geheel opnieuw ontworpen, een ware revolutie in glastechnologie. Deze techniek zorgt voor een stabielere waarneming tijdens dagelijkse bezigheden.

2. Synchroneyes™
Ook het glasdesign is zeer toonaangevend. Voor het breedste gezichtsveld wordt rekening gehouden met de sterkteverschillen tussen het linker- en rechteroog.

3. Xtend™
Deze nieuwe technologie zorgt voor een scherp zicht op verschillende afstanden in dezelfde kijkrichting. Hierdoor is het mogelijk om alle details binnen handbereik gemakkelijker waar te nemen zonder uw hoofd teveel te hoeven bewegen. Bovendien is het niet meer nodig om te zoeken naar het juiste punt in uw brillenglas.

Wilt u meer informatie over Varilux X-series brillenglazen? Kom dan langs bij Van der Gaag optiek voor een vrijblijvend advies. Wij zorgen altijd voor een maatwerkoplossing passend bij uw kijkbehoefte en levensstijl.