‘Ik kom voor een multifocaahahahale bril!’

Ooit ergens gelezen dat Ikea zichzelf met Rolf Benz vergelijkt of dat H&M zegt dezelfde kwaliteit te bieden als Chanel? Of dat Skoda beweert dezelfde auto te maken als Mercedes?

Natuurlijk niet. Omdat het niet waar is. Alle waar is naar zijn geld. Met brillen is het niet anders dan iedere andere branche. Ook hier heeft kwaliteit een prijs, al willen de goedkope aanbieders je soms anders laten geloven.

Een keten die je in de regel in drogisterijen vindt beweert dat ze ‘oogmetingen’ doen die geen oogmetingen genoemd mogen worden en brillen verkopen die in kwaliteit kunnen ijveren met wat er bij (zelfstandige) opticiens verkocht wordt. Dat is gewoon klinkklare nonsens.

Wij hebben niets tegen goedkope aanbieders. Die zijn er in iedere branche en dat is prima. We hebben er wel iets tegen als zij je fabeltjes op de mouw spelden. Wie wel van kwaliteit houdt en graag goed voor zijn of haar ogen zorgt, vindt bij ons monturen van kwaliteitsmerken met daarin de veel geprezen Varilux brillenglazen die een scherp en helder zicht bieden met soepele overgangen tussen de verschillende kijkgebieden. En je wordt geholpen en geadviseerd door gediplomeerde en deskundige specialisten met kennis van zaken.

Je ogen verdienen beter. Een goede oogmeting bestaat uit veel meer dan een pre-scan met de computer. Die gebruiken wij alleen voor een eerste indicatie waarna we een subjectieve oogmeting doen, de samenwerking tussen je ogen testen en zorgvuldig bepalen hoe de glazen in je nieuwe bril gemonteerd moeten worden.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wij staan voor je klaar, zowel op afspraak of dat je zo maar even binnen loopt. Je bent van harte welkom.