3 redenen om nu te kiezen voor tweede paar Varilux brillenglazen

Een speciale auto-, multimedia- of zonnebril? Een tweede paar Varilux multifocale brillenglazen is nu extra aantrekkelijk!

1. Profiteer van een scherp aanbod op je tweede paar Varilux brillenglazen.

Tot en met 2 december 2018 profiteer je bij Van der Gaag Optiek van een scherp aanbod op je tweede bril. Wij adviseren je over de beste kijkoplossing voor je ogen en levensstijl en informeren je over de actie op het tweede paar brillenglazen.

2. Je doneert automatisch een bril via de Stichting Twobillioneyes.

Kies je tussen 1 oktober en 2 december 2018 voor een tweede paar Varilux brillenglazen? Dan helpt u ook een ander de wereld beter te zien! Varilux doneert dan namelijk automatisch een bril via de Stichting Twobillioneyes. Wist je dat 1 miljoen mensen ter wereld behoefte hebben aan een bril om scherp te kunnen zien, maar geen toegang hebben tot deze kijkoplossing? Stichting Twobillioneyes zet zich net zoals Essilor, fabrikant van Varilux brillenglazen,  in voor het verbeteren van levens door het verbeteren van zicht. Goed zien doet dus goed!

3. Varilux is het nummer 1 merk multifocale brillenglazen wereldwijd.

De huidige Varilux brillenglazen zijn het resultaat van meer dan 55 jaar innovaties. Essilor is continu bezig met het verbeteren van haar producten op basis van de (nieuwe) kijkbehoeftes van de brildrager. Varilux is dan ook het nummer 1 merk van multifocale brillenglazen wereldwijd.