4 situaties die vragen om een 2e paar multifocale brillenglazen

De hele dag zijn je ogen aan het werk om alles, op elke afstand, scherp te zien. Of je nu aan het werk bent op uw computer, onderweg bent in de auto of aan het sporten, het is wel zo prettig als je op alle kijkafstanden even scherp ziet. En wat dacht je tijdens een zonnige dag buiten? Voor elke situatie hebben wij de juiste innovatieve multifocale brillenglazen. Zo ziet je altijd alles even scherp.

In de zon
De tweede bril die eigenlijk iedereen zou moeten hebben is de zonnebril op sterkte. De zonnebril is ideaal voor een dagje strand, een citytrip of tijdens de vakantie. Maar ook op vele andere momenten komt een zonnebril op sterkte goed van pas. Kies je voor een zonnebril met een Crizal Sun UV coating dan ben je meteen verzekerd van een hoge mate van UV-bescherming.

Digitaal
Voor werk of ontspanning, we gebruiken steeds vaker en langer onze digitale apparaten. Ben je onafscheidelijk van je tv, smartphone, tablet of laptop, dan is een tweede bril met Varilux Digitime glazen voor multimedia-gebruik een goede toevoeging op je dagelijkse bril.  Zo kom je je dag door zonder vermoeide ogen, oogklachten en met de juiste bescherming tegen schadelijk licht.

Onderweg
Voor je veiligheid is goed zicht van groot belang in het verkeer. Maar juist in de auto wordt het zicht vaak belemmerd. Bijvoorbeeld door schitteringen in het wegdek, laagstaande zon, regen of mist. Wist je dat er verschillende speciale kijkoplossingen beschikbaar zijn die je rit aangenamer kunnen maken? Vraag ons naar de mogelijkheden van Varilux Roadpilot.

Sporten
Tijdens het sporten is de juiste uitrusting van groot belang. Dus ook uw bril en brillenglazen. Met de juiste Varilux kijkoplossing voor tijdens het sporten zie je alle lijnen, elke hobbel, kuil, bal of shuttle scherp. Een sportbril is daarnaast ook vaak voorzien van extra sterk materiaal zodat deze tegen een stootje kan. Kortom, je sport scherper met Varilux Sport.

Vraag ons naar de mogelijkheden en profiteer tot en met 7 april 2019 van 50% korting op je 2e paar Varilux brillenglazen.