EXCELLENTE
OOGZORG

Wij beschikken over de beste en modernste apparatuur. Naast oogmeting, brillen en contactlenzen kan je ook bij ons terecht voor een optometrisch onderzoek.

PERSOONLIJKE
BETROKKENHEID

Wij kennen onze klanten. Persoonlijke aandacht zien wij als een toegevoegde meerwaarde. Hierdoor leveren wij maatwerk.

KWALITEIT EN
DUURZAAM

Bij onze gevarieerde collectie gaan kwaliteit en duurzaamheid goed samen. Kom deze bewust samengestelde collectie bekijken.

OOG IN OOG MET PROFESSIONALS.

Van der Gaag optiek staat voor een persoonlijke benadering, vakmanschap, kwaliteit, een uitstekende service en aftersales. Wij zijn trots op onze trouwe klantenkring. Wij doen ons werk met plezier, met passie en met vakkennis.

Wij staan voor je klaar met een luisterend oor, eerlijke adviezen en een deskundig oordeel. Geen haast, we nemen alle tijd voor je. Hierdoor kan je altijd een professioneel en oprecht advies verwachten.

Voor vrijblijvend advies op het gebied van brillen, contactlenzen en oogzorg ben je van harte welkom in onze moderne en sfeervolle optiekzaak in Monster.

Wij beschikken over de modernste apparatuur en meest geavanceerde meetinstrumenten waarmee een nauwkeurig oogonderzoek kan worden uitgevoerd.

Wij willen op het hoogste niveau presteren en onze klanten het beste bieden. Onze collectie monturen en zonnebrillen wordt zorgvuldig samengesteld en is trendsettend. Maar bovenal met een passie voor bijzondere kwaliteitsbrillen met daarin de veel geprezen Varilux glazen.

Benieuwd naar onze collectie en wat wij voor je kunnen betekenen? Loop gerust eens binnen. Wij zorgen voor een beter zicht en geven je de look waarmee je gezien mag worden. Van der Gaag optiek kijkt verder! Welkom!

 

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

‘Een begrip in het Westland op het gebied van vakmanschap, kwaliteit, betrokkenheid en service’

Ik ben al ruim 30 jaar klant bij Van der Gaag optiek. Ik denk niet eens aan een andere opticien

De persoonlijk benadering spreekt mij bijzonder aan. Ze weten wie ik ben en vragen hoe het gaat. Dit maakt mij tot een loyale klant naast natuurlijk de kwaliteit en service

Liefde voor het vak, betrokkenheid bij de klant. Een fijne opticien’

Een opticien die kwaliteit, service en professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan

Een bril of contactlenzen aanschaffen doe je niet even tussendoor. Daarom ga ik niet naar een winkel waar de tweede bril zogenaamd gratis is.

Michel en Corine zijn niet alleen deskundig en professioneel, maar er is ze ook geen moeite te veel. Klantvriendelijk en serviceverlenend, óók als je na een paar jaar terug komt om je bril af te stellen

“Ik heb tot nu toe altijd complimenten over mijn bril gehad

” Ze weten echt waar ze het over hebben

“Ze zijn geïnteresseerd en nemen de tijd voor je. Een geweldige winkel